Olimp Sport Nutrition Ukraine

ЯКІСТЬ ПІДТВЕРДЖЕНА СЕРТИФІКАТОМ HALAL

Тип: Здоров'я та довголіття

Сорок два продукти Olimp Sport Nutrition мають сертифікат Halal. Це підтверджує, що продукція виробляється, упаковується та зберігається відповідно до ісламських вимог.

Система халяль є стандартом дієтичного права для всіх послідовників ісламу. Відповідно до системи, продукти не повинні містити алкоголь та інші одурманюючі напої, а також сировину, таку як кров тварин чи свинина.

Отримання сертифікату Халяль було для нас дуже важливим з точки зору зростання на експортних ринках. Це необхідно для того, щоб почати продавати на певних ринках, таких як Єгипет і Пакистан. У багатьох країнах сертифікація не є обов’язковою, але вона забезпечує велику додаткову цінність для споживачів.

Себастьян Бізонь, директор з експорту

Результати аудиту:

Отриманню сертифікату Halal передували довгі тижні формальностей, кульмінацією яких став аудит, проведений на підприємстві, під час якого, серед іншого, були перевірені виробничі лінії.

Представлена ​​на сертифікацію продукція відповідала всім вимогам. Процес верифікації включав збір і каталогізацію сертифікатів від постачальників сировини.